Amix CEE Creatine Ethyl Ester 120 tab.

19,90€

Nauja prekė

KREATINO ETILO ESTERIO HCL yra kreatino monohidratas sujungtas su esteriu.

2 prekės

Paprastas kreatino monohidratas didina raumenų masę ir jėgą bei fizinę veiklą, tačiau paprastas kreatino monohidratas yra prastai pasisavinamas. Pasisavinimo efektyvumas labai priklauso nuo organizmo ląstelių. Kreatino esterifikacija padidins ląstelių sienelių skvarbumą ir paveiks ląstelines funkcijas, geriau nei analogiškas kreatino monohidratas. Vadinasi, jums reikės vartoti mažesnes preparato dozes, o poveikis bus daug geresnis.

Kreatino etilo esteris (CEE) yra visomis reikšmėmis vienas iš svarbiausių produktų auginant raumenų masę bei jėgą. Jis iki 40 kartų turi didesnį poveikį bei įsisavinimą nei paprastas kreatinas. Kreatino etilo esteris yra sukurtas tiems, kurie nori didesnių raumenų, didesnės jėgos bei greitesnio atsistatymo. Jo veikimas yra įrodytas daugybės mokslinių tyrimų. Kreatino monohidratas savinasi ne taip gerai, kaip kreatino etilo esteris. Tačiau kai kreatino molekulė yra prisegta (kreatino monohidratas+etilo esteris), neigiamas poveikis išnyksta visiškai ir Jums reikės daug mažesnių dozių ir raumenys įsisavins kreatino etilo esterį pilnai. CEE tirpta daug greičiau nei kreatino monohidratas, todėl raumenis pasiekia daug greičiau ir efektyviau.

Vartojimas: gerkite porciją (4 tab.) 2 kartus per dieną užsigerdami stikline vandens. Vieną poerciją prieš treniruotę ir porciją iškart po treniruotės.

Neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos paros dozės. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti gerai uždarytą sausoje patalpoje toliau nuo tiesioginių saulės spindulių, ne aukštesnėje negu 25 C temperatūroje. Prieš pradedant vartoti konsultuotis su mitybos specialistu ar treneriu.

Geriausias iki pabaigos:  žiūrėti ant pakuotės krašto.

Amix CEE - maisto papildas tabletėmis. 
Grynasis kiekis 90 g (120 tablečių - 30 porcijų). 
Vienoje porcijoje (4 tab.): 
Kreatino etilo esteris3000 mg
Dienos norma (8 tab.) 
Kreatino etilo esteris6000 mg
Sudedamosios dalys: 
kreatino etilo esteris, mikrokristalinė celiuliozė, lipnumą reguliuojanti medžiaga silicio dioksidas, magnio stearatas. 

Elergenai - Pagaminta gamykloje, kurios gamyboje naudojamas kiaušiniai, pienas, soja, žemės riešutai ir kiti riešutai. Gali būti randami šių produktų pėdsakai.

 

Gamintojas: LargeLife® Ltd., 6 Bexley square, Salford Manchester, M3 6BZ, Didžioji Britanija.

Parašyti atsiliepimą

Amix CEE Creatine Ethyl Ester 120 tab.

Amix CEE Creatine Ethyl Ester 120 tab.

KREATINO ETILO ESTERIO HCL yra kreatino monohidratas sujungtas su esteriu.

Susijusios prekės